fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Когато разбрах, че съм бременна въпросът беше не дали, а къде ще съхраняваме стволови клетки на бебето. На разни събития за бременни събирах брошури на тъкани банки. За вашата разбрах от докторката, която ми водеше консултация. Изборът беше между вас и CryoSave. Вие успяхте да ме спечелите не само с висок професионализъм, отлични условия за съхранение на материала, но и с отношение и вниманието, с което се отнесохте към мен при срещата ни. Показахте лично отношение, което е важно за всяка бременна жена когато взима решение за бебето си. А това е изключително важно решение.

В деня на раждането, получих същото прекрасно отношение и от вашия специалист, който имаше грижа за пробите – дори ми показа взетия материал.

Дори финансово – административната страна на нещата премина много гладко което е важно за спокойствието на майката и разбира се, тя да чувства, че е взела най – правилното решение.

 

Поздрави!

Заявете своя въвеждащ набор от документи

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.