fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Когато разбрах, че съм бременна въпросът беше не дали, а къде ще съхраняваме стволови клетки на бебето. На разни събития за бременни събирах брошури на тъкани банки. За вашата разбрах от докторката, която ми водеше консултация. Изборът беше между вас и CryoSave. Вие успяхте да ме спечелите не само с висок професионализъм, отлични условия за съхранение на материала, но и с отношение и вниманието, с което се отнесохте към мен при срещата ни. Показахте лично отношение, което е важно за всяка бременна жена когато взима решение за бебето си. А това е изключително важно решение.

В деня на раждането, получих същото прекрасно отношение и от вашия специалист, който имаше грижа за пробите – дори ми показа взетия материал.

Дори финансово – административната страна на нещата премина много гладко което е важно за спокойствието на майката и разбира се, тя да чувства, че е взела най – правилното решение.

 

Поздрави!

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.