Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cells4li/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Съхраняване на стволови клетки от близнаци – мисията възможна! | Cells4Life
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Очакването на бебе е вълнуващо, още повече, ако са две или повече – когато става дума за планиране, при близнаци предварителната подготовка е поне два пъти повече. Две седалки за кола, две детски креватчета, двойна количка, да не говорим за допълнителните дрешки и памперс! А съхраняване на стволови клетки от пъпна връв на близнаци – възможно ли е изобщо? Ще има ли достатъчно кръв, за да се събере нужното количество?

Отговорът е да!

Съхраняване на стволови клетки от близнаци

Еднояйчни или двуяйчни, една или две плаценти – съхраняването на стволови клетки се вписва идеално във вашата бременност и план за раждане. Ето ги и първите три въпроса, които задавам родителите:

Нужно ли да съхранявам кръв от пъпната връв и на двата близнака?

Това е един от въпросите, които чуваме най-често и винаги ще ви препоръчаме да го направите.

Двуяйчните близнаци са точно като другите братя и сестри, с изключение на факта, че се раждат едновременно. Всеки от тях е уникален със собствената си ДНК и шансът да е перфектен донор за другия близнак е 1 на 4. Еднояйчните близнаци, обаче, имат идентична ДНК. Въпреки това, броят на възможните лечения зависи от броя на съхранените стволовите клетки, така че е важно да се съберат колкото е възможно повече.

Съхранявайки клетки от двете бебета, вие увеличавате максимално възможностите за лечение на вашите деца.

Ще има ли достатъчно кръв от пъпна връв с близнаци?

Близнаците обикновено са по-малки бебета, тъй като те споделят една утроба, а това, съчетано с по-малка или споделена плацента, може да означава, че обемът на наличната за събиране на кръв, може да бъде по-малък.

За щастие, Cells4Life предлага уникална технология за обработка на кръвни клетки – CellsPlus, която използва методът TotiCyte. За разлика от други банки за съхранение на кръв от пъпна връв, Cells4Life може да обработва много малки количества кръв и доставя 3 пъти повече клетки при нужда от лечение – което я прави еквивалентна на много по-голяма проба, обработена с всяка друга система. Само Cells4Life е в състояние да предложи тази услуга на родителите, които очакват близнаци и тризнаци.

Ще бъде ли цената двойно по-висока?

Не – два пъти повече бебета не означава двойна цена. Ние предлагаме 50% отстъпка от разходите за обработка на кръв от пъпна връв за услугите Cells, CellsPlus и CordTissue за вторите/третите деца в една и съща бременност. Можете да получите индивидуална ценова оферта от всеки наш представител.

function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
Заявете своя въвеждащ набор от документи

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.