fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Знаете ли, че можете да си осигурите най-мощния източник на стволови клетки, налични в рамките на минути след раждането, като изберете банкиране на кръв от пъпна връв?

Ако все още не сте решили дали да продължите с банкирането на стволови клетки, разгледайте нашия списък с плюсове и минуси, за да ви помогнем да решите.

Някои от предимствата на банкирането на кръв от пъпна връв са:

 • Съхранението на кръв от пъпна връв запазва мощни стволови клетки. Тези клетки могат да лекуват повече от 80 състояния и са обект на повече от 7600 клинични проучвания за различни регенеративни терапии.
 • Събирането на стволови клетки няма влияние върху плана ви за раждане и никога няма да попречи на връзката между вас и вашето бебе след раждането. Процедурата по вземане на кръв от пъпна връв се извършва в отделна стая след третия етап на раждането.
 • Стволовите клетки от пъпна връв рядко пренасят инфекциозни заболявания и е наполовина по-малко вероятно да бъдат отхвърлени, отколкото възрастните стволови клетки.
 • Даряването на публична банка обикновено е безплатно и може да спаси животи в бъдеще.
 • Продължаването на частното съхранение на кръв от пъпна връв означава, че можете лесно да получите дарението по-късно, ако вашето бебе или друг член на семейството го изисква.

Някои от недостатъците на банкирането на кръв от пъпна връв са:

 • Броят на съхранените стволови клетки от кръв от пъпна връв е от решаващо значение, тъй като твърде малко може да повлияе на това колко успешно ще бъде лечението със стволови клетки. CellsPlus предоставя три пъти повече стволови клетки в точката на възстановяване в сравнение с други водещи в индустрията технологии, налични в Обединеното кралство, като гарантира, че максимален брой е съхранен.
 • Трябва да вземете решение и да планирате съхраняване на кръв от пъпна връв преди началото на раждането, така че се уверете, че сте направили проучването си предварително и имате цялата необходима информация.
 • Когато започнете да раждате и тръгнете към болницата, трябва да не забравяте да вземете комплекта си за събиране със себе си. След раждането на вашето бебе и раждането на плацентата, вашият медицински специалист ще използва комплекта за събиране за събиране на кръв от пъпната връв, тъкан и проба от майчина кръв.
 • Не всеки има право да дарява кръв от пъпна връв, в зависимост от няколко фактора, като вашата медицинска история.

Cells4Life е лидер в банкирането на кръв от пъпна връв в Обединеното кралство, с повече проби от Обединеното кралство на съхранение, отколкото всяка друга банка. Знаете, че сте в сигурни ръце, когато съхранявате стволови клетки на вашето бебе при нас.

  function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
  Заявете своя въвеждащ набор от документи

  не съм бременна

  ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

  За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.