fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Благодарим ви от сърце за доверието, скъпи приятели, колеги и партньори!

За поредна година за екипа на Cells4Life беше истинско удоволствие да участва в най-големия форум в България, посветен на бременността и майчинството.


cells4life

Благодарим ви, че избрахте тъканна банка за стволови клетки Cells4Life за ваш партньор в един от най-важните моменти във живота на всяко семейство – раждането на бебе.


Cells4Life

Очаквано, най-предпочитаната услуга, избрана от семействата бе CellsPlus, която осигурява от 100% до 400% повече стволови клетки при нужда от лечение, заради революционния метод TotiCyte. Горди сме да споделим и, че тази година наблюдаваме и повишен интерес към съхраняването на амнион и плацента.

cells4life

Ако не сте успяли да посетите форум Бебемания, а имате въпроси, свързани със съхранението на стволови клетки, ние сме на ваше разположение!

Свържете се с нас още днес!

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.