fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Месец декември е изпълнен с прекрасни моменти със семейството и ние, от тъканна банка за съхранение на стволови клетки Cells4Life знаем това.

За да съхраним Коледния дух и поради огромния интерес от страна на бъдещите родители към съхранението на стволови клетки в Cells4Life, решихме да зарадваме онези от вас, които са в трепетно очакване на своето бебе с  допълнителни отстъпки в размер на до 3800 лв. валидни до края на месец декември 2023 година. 

Инвестицията в бъдещето на детето Ви е на един клик разстояние. 

За нас ще бъде чест и привилегия заедно да осигурим застраховката в бъдещето на Вашето бебе. 

От сърце искаме да Ви благодарим за доверието и да Ви пожелаем весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! 

Бъдете здрави. 

С благодарност,
Екипът на Cells4Life

 

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.