fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Cells4life Кит за събиране на стволови клетки

Специализираният Кит за събиране на стволови клетки на Cells4Life е разработен така, че да предпази пробите на бебето Ви по време на доставката им до нашата лаборатория.  Важно е не само да се уверите, че пробата е пристигнала възможно най-бързо, но също така и че, по време на пренасянето, се е поддържала температура между 2 оС и 25оС . Cells4Life е единствената банка, която поставя контролна проба  в комплекта, за да провери дали материалът е бил съхраняван в оптималния температурен диапазон през цялото си пътуване до нас.

 

За да заявите своя Кит за събиране на стволови клетки и да стартирате услугата за съхранение на кръвта от пъпната връв, трябва да подадете дигитален формуляр за съгласие, който може да се попълни за няколко минути  и да бъде изпратен по електронна поща.

Бърза доставка на комплекти за събиране на кръв от пъпна връв

След като цялата необходима документация бъде комплектувана в банката, Китът за събиране на стволови клетки от кръв на пъпна връв Cells4Life ще  бъде изпратен със специален куриер до вашия адрес. При условие, че получим формулярите Ви за съгласие преди 16ч, бихме могли да организираме получването на Кита за събиране от Вас още на следващия ден.

Ако се нуждаете от Кит за събиране на стволови клетки по спешност, можете да се свържете с нашия екип по всяко време и ние ще организираме доставянето му до Вашето местоположение с куриер. По време на цялата Ви бременност няма момент, в който да е твърде късно да заявите услугата за съхранение на стволови клетки на бебето Ви – ние разбираме важността на това решение.

Все пак, препоръчваме да уредите услугата възможно най-рано, за да бъде гарантирано, че няма да закъснеем със събирането на стволови поради по-ранно от очакваното раждане, както и да се осигури време на специализираната сестра да се свърже с Вас преди раждането и стресът в големия ден да бъде намален до минимум.

Комплект за майчината кръв и за персонална защита
Комплект за събиране на стволови клетки от тъканта на пъпната връв
Комплект за събиране на стволови клетки от кръвта на пъпната връв

Съдържанието на Комплекта за събиране на кръв от пъпната връв е:

 • Торбички за събиране на кръвта (два броя – в случай на неизправност или повреда);
 • Тампони от марля;
 • Хлорхексидинови тампони за стерилизиране върха на иглата;
 • Скоби за епруветки;
 • Опаковка за пъпната връв (към Спецификацията на IATA);
 • Допълнителни елементи по процедурата на събиране;
 • Кит за проби на майчината кръв;
 • Контролна проба за следене на температурния режим;
 • Допълнителни атрибути, специфични за процедурата или региона.
Вашият комплект, както и всички елементи в него, имат собствен баркод и идентификационен номер. Те са напълно уникални за всеки клиент и гарантират, че целият процес на събиране, обработване и съхранение на кръвта от пъпна връв е изцяло проследим.
Всички тези части, както и картинните инструкции, се намират в прозрачна опаковка, позиционирана в кутията на Кита за събиране на Cells4Life. Моля, не отваряйте опаковката, докато не се наложи да я използвате и не забравяйте да я вземете в болницата в деня на раждането!
ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ВЪВЕЖДАЩ НАБОР ОТ ДОКУМЕНТИ

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.

  function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
  Заявете своя въвеждащ набор от документи

  не съм бременна

  ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

  За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.