fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Обработка на кръв

Обработка на кръв от пъпна връв

Разбираме важността на избора, който правите по време на бременността. Ето защо предлагаме на клиентите си два метода за обработка на кръв от пъпна връв: Cells, нашата базисна услуга и CellsPlus, използващ TotiCyte – нашия златен стандарт. Въпреки че и двата варианта запазват безценните стволови клетки на Вашето бебе, ние препоръчваме да използвате CellsPlus, тъй като той запазва 100%-400% повече клетки от всеки друг метод, който сме изследвали, включително всички, които се използват в момента в Обединеното кралство. Този факт е от решаващо значение, тъй като успехът на лечението до голяма степен зависи от броя на стволовите клетки – с колкото повече разполагате, толкова по-голям е шансът за успех.

Няколко проби

Възможностите за лечение със стволови клетки от пъпна връв, са огромни. Понастоящем има над 5 000 клинични изпитвания, които изследват използването на стволови клетки за лечение на широк спектър от състояния. Днес трансплантацията на стволови клетки е признато лечение за над 80 заболявания. Поради тази причина, ние се стремим да осигурим на детето Ви възможно най-много възможности да използва стволовите клетки, ако те са необходими. Предлагаме опция за съхранение, която съхранява кръвта от пъпната връв на детето в няколко проби. Така, ако за лечение е нужна само част от пробата, останалата част се съхранява за бъдещи терапии – това означава качествено подсигуряване на бъдещето.

Съхранение на клетките в две отделни локации

Тъй като сме наясно, че – колкото и да е малко вероятно – се случват бедствия, ние Ви предлагаме възможността да съхранявате пробите на бебето Ви в две географски отделни места за съхранение. Това означава, че ако някога има проблем в някое от нашите съоръжения, останалата част от кръвта от пъпната връв тъканта на бебето Ви остава безопасно на съхранение на друго място.

Повече възможности със CellsPlus

CellsPlus доставя 100% повече клетки

Два ключови фактора определят дали дадена проба от стволови клетки ще бъде използвана в терапията: дали пробата е съвместима и броят на клетките, които съдържа. С кръвта от пъпна връв на Вашето бебе, съвместимостта е гарантирана, но броят на клетките варира в резултат на използвания метод за преработка на кръвта от пъпна връв.

Повечето системи за съхранение на стволови клетки ще изгубят по-голямата част от тях в пробата до момента, в който се използват за лечението. Изключително за Cells4Life във Великобритания, CellsPlus – базиран на метода TotiCyte – съхранява повече стволови клетки (както предварително замразени, така и след освобождаване) от всяка друга технология, която сме изследвали. Това означава, че в момента на терапията, пробата, обработена с помощта на TotiCyte, ще съдържа 100%-400% повече клетки, отколкото такава, обработена чрез използването на друг метод.

В зависимост от лечението, обикновено са необходими 25 милиона клетки на килограм телесно тегло за използване при лечението – ето защо броят на клетките в пробата от пъпна връв е от решаващо значение. Изборът на CellsPlus може да означава разликата между наличието на достатъчно стволови клетки за лечение на дете и възможността да се лекуват възрастни или дори многократни лечения.

|

CellsPlus осигурява повече клетки в момента на лечение, отколкото всеки друг метод, който сме изследвали”

Първата банка за стволови клетки от пъпна връв, която съхранява множество проби за многократни лечения.

 

CellsPlus съхранява повече типове стволови клетки

Ние все още не знаем кои стволови клетки ще бъдат най-полезни за лечение в бъдеще, затова е изключително важно да съхранявате възможно най-много видове.  По време на обработката, повечето системи разрушават примитивни клетки, като например много малки ембрионални стволови клетки (VSEL). CellsPlus запазва голям брой различни типове стволови клетки, което означава, че вашето дете е подготвено за всякакъв вид терапии, които биха могли да възникнат през живота му.

 

20%

повече съхранени клетки, в сравнение с други методи за намаляване на обема

Cells – водеща световна технология

Финансово по-достъпен вариант, методът Cells обработва кръвта от пъпна връв с помощта на AXP устройство. То представлява едно от уникалните предимства на Cells4Life в областта на съхраняване на клетки във Великобритания по отношение на възстановяването на жизнеспособни клетки – Cells e предхождан единствено от CellsPlus. AXP също е избраната от NHS технология за обработка на кръвни клетки и е най-популярната система в Северна Америка.

Широко разпространената употреба на AXP в САЩ означава, че пробите, обработени по този метод, са приложени към множество терапии със стволови клетки в медицински центрове по целия свят.

Жизнеспособност на клетките

При транспортиране на клетките ние използваме само специализирана куриерска служба, която работи 24 часа в денонощието/365 дни в годината, за да достави кръвта от пъпната връв на Вашето бебе. Този подход гарантира, че пробата ви е транспортирана и обработена в рамките на максимум 12 – 24 часа. Този факт е от изключително значение, тъй като жизнеспособността на кръвта от пъпна връв започва да намалява, веднага щом излезе от тялото – колкото по-рано пробата на бебето Ви бъде обработена, толкова повече са стволовите клетки, които ще имате на съхранение. Cells4life гарантира, че куриерите, които използваме и времето, което ни е нужни за обработка, са едни от най-добрите в бранша.

ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ВЪВЕЖДАЩ НАБОР ОТ ДОКУМЕНТИ

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.