Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cells4li/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Вземане на пробата от плацента | Cells4Life
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Вземане на пробата от плацента

Защитете бъдещето на детето си, като съхраните плацентарни клетки – единствено със Cells4Life.

Мощната терапевтична сила на плацентата се запазва дълго след като детето се роди.

Тя съдържа милиарди плацентарни клетки, които се изследват в клинични изпитвания за лечение на заболявания като артрит, инсулт и диабет. С услугата за съхраняване на плацента в Cells4Life можете да запазите този терапевтичен потенциал за десетилетия напред и да защитите здравето на семейството си в дългосрочен план.

Какво представляват плацентарните клетки?

Cells4Life извлича и съхранява плацентарни клетки от хорионните въси. Те са малки дървовидни структури, които са свързани с хориона, който представлява външната мембрана на сака, държащ бебето Ви по време на бременността.

Докато бебето се развива, хорионните въси увеличават максимално контакта с кръвния поток на майката, което гарантира, че бебето получава всички основни хранителни вещества и клетки, необходими за растежа му в утробата. Хорионните въси са богати на мощни плацентарни клетки. Благодарение на съхраняването на плацентата, тези клетки могат да продължат да поддържат здравето на Вашето дете за години напред.

Съхраняване на плацента и кръв от пъпната връв

Ние сме единствената банка за стволови клетки във Великобритания и България, която предлага услугата съхраняване на плацента. За Вас това означава, че можете да добавите услугата за съхраняване на плацента към услугата за съхраняване на кръв и тъкан от пъпната връв и така да увеличите максимално терапевтичните възможности на пробите на бебето Ви.

Защо да съхранявате плацентарни клетки?

Изборът на услугата за съхраняване на плацента е инвестиция в бъдещето на Вашето дете, която гарантира достъпа му до новаторски терапии, когато станат достъпни.

Мощност
Клетките, взети от плацентата, са перинатални, което означава, че са по-млади и поради това имат по-голям терапевтичен потенциал при различни видове лечения.

 

Безопасност
Вземането на плацентарните клетки е бързо, просто, сигурно и напълно не-инвазивно.

 

Уникалност
Клетките от хорионните въси са уникални, те имат пълна съвместимост с детето Ви, но могат да се използват и от майката в терапиите. Избирайки да съхраните плацентата, Вие защитавате здравето на цялото семейство в дългосрочен план.

Какво представляват плацентарните клетки и какво е приложението им?

Учените продължават да откриват нови терапевтични приложения на клетките от хорионните въси, те показват невероятен потенциал във все по-нарастващия списък на лечения:

Сърдечно-съдови заболявания
Във Великобритания има около 7,4 милиона души със сърдечни заболявания

Клетките, взети от пренатални източници, като тези, взети от хорионните въси, имат голям потенциал в сърдечно-съдовото тъканно инженерство. Учените очакват, че те ще могат да бъдат използвани за създаване на съдови клапи и може би дори да заменят кръвоносни съдове.

Болест на Крон
Болестта на Крон засяга 0,5-1% от хората във Великобритания

Има клинични изследвания, които използват клетки от хорионните въси за намаляване на възпалението на черния дроб, което е симптом на болестта на Крон.

Остеоартрит
Ежегодно 8,75 милиона души се нуждаят от лечение на остеоартрит във Великобритания

В момента изследователи в Китай инжектират клетки, получени от хорионните въси в артритни колене, предполага се, че те намаляват възпалението, сковаността, болката и загубата на движение.

Диабет тип 2
Във Великобритания 3,5 милиона души страдат от диабет тип 2

Клетките от хорионните въси са използвани в клинични изпитвания за терапия на диабет тип 2. Резултатите показват, че след инжектиране на клетки от плацентата, при пациенти с диабет тип 2 се наблюдават повишени нива на инсулина, а при 4 от 10 пациенти това води до намаляване на инсулиновите дозите с повече от 50%.

Исхемичен инсулт
Статистиката сочи, че 1 от 6 души ще претърпи инсулт през живота си

Изследванията върху животни дават основание да се предположи, че клетки от хорионните въси могат да бъдат използвани за подпомагане на пациенти, претърпели инсулт, по-специално поради способността им да подпомагат възстановителния процес в области като мозъка.

Как по-точно се осъществява вземането и съхраняването на плацентата?

Услугата за съхраняването на Вашата плацента е организирана просто, безопасно и бързо.

1. Заявете информационен пакет
Можете да започнете, като се запознаете с услугата. Заявете информационен пакет на сайта ни и разберете повече за съхраняването на кръв и тъкан от пъпната връв и на плацента.

 

 

2. Уговорете си среща с представител и вземете Вашия сет

Обадете се на 0700 175 78, за да си уговорите среща с наш представител, който ще отговори на всичките Ви въпроси, ще Ви запознае с процеса, с договора който се сключва и ще Ви предостави комплект за вземане и транспортиране на пробата.

 

3. На тръгване към болницата
Когато тръгвате към болницата, не забравяйте да вземете със себе си сета, и да се свържете с Вашия флеботомист.

 

 

4. Вземане на пробата от плацента
След като се роди бебето и плацентата е освободена, флеботомистът ще използва сета Ви за вземане и транспортиране и ще извлече пробата. Този процес варира в зависимост от това дали сте избрали да съхранявате също кръв и тъкан от пъпната връв.

 

 

5. Свържете се с Вашия представител
След като раждането приключи, сетът Ви ще бъде транспортиран до лабораторията на
Cells4Life във Великобритания със сертифициран куриер.

Пробата Ви от плацентарни клетки ще премине тестване и обработка в рамките на 24 часа, а първоначалните резултати ще получите до две седмици.

Какво се случва в деня на раждането?

Добавянето на услугата за съхраняване на плацентата към услугата за съхраняване на кръв от пъпната връв не променя деня на раждането. Ние ще се погрижим за всичко, а нашият флеботомист просто ще добави плацентата Ви към кръвта и тъканта от пъпната връв и всичко заедно ще бъде изпратено във Великобритания.

Какви функции изпълнява плацентата?

По време на бременността плацентата предава кислород и хранителни вещества от кръвоносната система на майката през пъпната връв към бебето. Също така пренася отпадъчни продукти, като въглероден диоксид, обратно към майката, чието тяло може да ги обработва и отстранява.

Плацентата изпълнява също и няколко други жизненоважни функции – от производството на хормони, които подпомагат развитието на Вашето бебе, до предпазването му от инфекции и осигуряването на антитела, които имунизират бебето в продължение на три месеца след раждането му.

Показателно е, че плацентата също съдържа стволови клетки, които помагат на бебето да расте в утробата, но могат и да продължат да защитават здравето на детето Ви дългосрочното чрез съхраняването на плацентата след раждането.

ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ВЪВЕЖДАЩ НАБОР ОТ ДОКУМЕНТИ

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.

Защо да изберете Cells4Life?

Cells4Life е единствената банка за съхраняване

на плацента във Великобритания и България.

Ние също така сме най-популярната банка във

Великобритания, като съхраняваме повече проби

в Обединеното кралство, отколкото всички останали.

Нашите услуги са така създадени да могат да

предоставят на Вашето бебе и семейство възможно

най-добрата дългосрочна здравна защита. Ето само

някои от предимствата на съхраняването на плацента

в Cells4Life:

  • Повече съхранени клетки дават повече възможности за лечения;

  • Разделяне на взетия материал на множество проби, разпределени между две различни локации за съхраняване;

  • Най-пълният набор от услуги;

  • Целогодишно предоставяне на услугите, включително празнични и почивни дни;

  • Специализирани сетове за транспортиране с NanoCool система;

  • Водещи в индустрията технологии;

  • HTA лиценз;

Бързи въпроси и отговори

Каква е цената на услугата?

Цената на плацентарното съхраняване варира в зависимост от това коя услуга изберете. Можете да съхранявате само плацентарни клетки, само амнион или и двете. Можете също така да изберете да съхранявате плацентата си заедно с кръв и тъкан от пъпната връв. Разгледайте всички опции на страница с цените.

Хорионните въси на майката ли са или на детето?

Плацентата е майчин орган и принадлежи на майката по време на бременността и след раждането. Ето защо се изисква съгласието на майката за вземането на пробите. Въпреки това, след като плацентата бъде обработена и клетките изолирани, те ще принадлежат на бебето.

function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
Заявете своя въвеждащ набор от документи

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.