fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Освобождаване на клетките, съхранени със Cells4Life

Изборът на банка за съхранение на стволовите клетки на детето Ви може да бъде едно от най-трудните решения, които някога ще трябва да вземете. Би било лесно решението да се свежда само до това коя компания предлага най-много компоненти на услугата, къде цените са най-конкурентни или комбинация от двете. Всъщност, най-важният аргумент е дали скъпоценната кръв от пъпна връв на Вашето бебе ще бъде терапевтично полезна, когато е необходима. Това означава, дали в критичния момент ще разполагате с колкото се може повече стволови клетки и каква ще бъде тяхната жизнеспособност. Точно толкова лесно е.

Cells4Life има доказан опит в успешните трансплантации. Ние сме разработили водеща патентована технология на световно ниво, която добива повече клетки от всяка друга.

Съхранили сме над 100 000 проби …

Клиенти в над 50 страни

Притежаваме опита!

Ние сме една от банките за кръвни телца в Европа с най-дългогодишен опит и единствената, която дава на Вашето дете достъп до множество лечения. През 2014 г. Cells4life стана първата банка за съхранение на стволови клетки, която предоставя тъкан от пъпна връв за ново експериментално лечение и освобождава кръв от пъпна връв, както за рутинни трансплантации, така и за иновативни регенеративни терапии. Стволовите клетки на бебето Ви не могат да бъдат в по-безопасни и по-опитни ръце.

Cells4Life Stem Cell Treatments

ГодинаЛечебен центърМедицинско състояниеВид пробаПолучател
2012Imperial Trust, ВеликобританияКръвно разстройствоKръв от пъпна връвБрат/сестра
2012Университет Duke, САЩМозъчна травмаKръв от пъпна връв за две лечения; останалата кръв остава за съхраненение в Cells4lifeДонор
2013Imperial Trust, ВеликобританияЛевкемияKръв от пъпна връвБрат/сестра
2014Guy’s & St Thomas, ВеликобританияСпецифична за пациента терапияТъкан от пъпна връвБрат/сестра
2015Университет Duke, САЩПридобита мозъчна травмаKръв от пъпна връв – освободени 5ml (вливане 1)Донор
2015Университет Duke, САЩПридобита мозъчна травмаKръв от пъпна връв – освободени 5ml (вливане 2)Донор
2016Университет Duke, САЩПридобита мозъчна травмаKръв от пъпна връв – освободени 57ml (вливане 3)Донор
2016Университет Duke, САЩИнсулт преди ражданеKръв от пъпна връвДонор
2017Университет Duke, САЩАутизмKръв от пъпна връвДонор

“Регенеративните терапии, използващи кръв от пъпна връв, не са само лекарството на бъдещето – те се случват в настоящия момент”.

 

 • За нашите клиенти, които избират съхранение на на няколко части, съществува възможността да бъде освободено само необходимото количество стволови клетки и да се запази остатъка за бъдещо лечение
 • Cells4Life изпраща всички проби директно до лечебното заведение в специализирано устройство за криогенно изпращане – не се изисква допълнителна обработка на материала.
 • Cells4Life не начислява такса за освобождаване, когато поискате пробата на Вашето бебе за лечение.
 • Не се заплаща такса за изпращане на пробата при установено състояние, лекувано с хемопоетични стволови клетки (вижте настоящия списък в cells4life.com/conditions)
 • Cells4Life е първата банка за кръвни клетки в Обединеното кралство, която осигурява и тъкан от пъпна връв за терапия.
 • През септември 2015 г. Cells4Life получи още две допълнителни искания за освобождаване на проби за лечение на мозъчни увреждания.
ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ВЪВЕЖДАЩ НАБОР ОТ ДОКУМЕНТИ

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.

  function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
  Заявете своя въвеждащ набор от документи

  не съм бременна

  ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

  За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.