fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

С какво се различава Cells4Life?

Водещата банка за съхранение на стволови клетки във Великобритания

Като най-голямата водеща банка за стволови клетки в Обединеното кралство, ние сме разработили до съвършенство целия процес от системи и процеси, гамата от услуги, които предлагаме, и начина, по който съхраняваме кръвта от пъпната връв на бебето – всичко по най-точния начин, за да гарантираме, че детето Ви има отличен шанс за здраве в бъдещето.

100% повече клетки

Една от уникалните услуги, които Cells4Life предлага – CellsPlus, осигурява от 100% до 400% повече стволови клетки при нужда от лечение, в сравнение с всеки друг метод за обработка на кръв от пъпъна връв, които сме изследвали, включително всички системи, използвани в момента в Обединеното кралство. Броят на съхранените клетки е от решаващо значение, тъй като може да повлияе директно върху успеха на лечението със стволови клетки. Колкото повече материал е съхранен за Вашето дете, толкова по-добра ще бъде защитата за неговото здраве в бъдеще.

Две места за съхранение

Въпреки че Великобритания е много сигурна държава, понякога се случат бедствия и инциденти. Ето защо, ние разделяме кръвта от пъпната връв на детето Ви между две места за съхранение. По този начин, ако едното съоръжение е засегнато, останалата част от пробите се съхраняват в безопасност в другата ни база. Ние сме единствената банка за стволови клетки във Великобритания, която Ви предоставя такъв тип изключителна двойна защита.

Многократни лечения

Cells4Life Ви дава възможност да съхранявате кръв от пъпната връв на бебето Ви в няколко проби, което означава, че можем да освободим известно количесто от пробата, необходимо за лечение, оставяйки остатъка в хранилище за бъдещи терапии. Възможните употреби на стволови клетки са неограничени. Чрез съхраняване на кръв от пъпна връв на бебето в няколко проби, си гарантирате възможността да се възползвате максимално от този потенциал, както сега, така и в бъдеще.

Разгледайте всичко важно за Cells4Life – водещата британска банка за стволови клетки +

Всеки един аспект от услугата Cells4Life е разработено с една цел – да предостави на Вашето дете възможно най-добрите възможности за лечение.

 

Уникални предимства на банката за стволови клетки Cells4Life

Най-голямата банка за съхранение на стволови клетки във Великобриатния

Ние сме най-голямата частна банка за стволови клетки във Великобритания, съхранявайки повече проби от всяка друга на Острова. Планът за съхранение CellsPlus е най-популярната услуга за запазване на кръвни клетки в страната и в момента съхраняваме повече от 100 000 проби. Стволовите клетки на детето Ви не могат да бъдат в по-безопасни и по-опитни ръце.

Услугата ни е на разположение 24ч., 7 дни в седмицата, 365 дни в годината

Пробите от стволови клетки на Вашето бебе трябва да бъдат замразени възможно най-бързо след раждането – ето защо ние работим 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, включително събирането на кръвни клетки, куриерската служба и лабораторията. В Cells4life работи и 24ч/7дни в седмицата линия за обслужване на клиенти, с което гарантираме, че нашият екип е винаги на разположение, ако имате нужда от помощ. Нашият първостепенен приоритет е да предоставим най-качествената кръвна проба, за да предпазим здравето на Вашето дете и неговото сигурно бъдеще.

Специализирани куриери

В Cells4life използваме единствено специализирана куриерска услуга за събиране 24ч/7дни в седмицата, като се стремим да съберем всички проби в рамките на 2 часа след обаждането. Клетките на бебето Ви се транспортират безопасно и директно в нашата лаборатория от куриери, които са били специално обучени да работят внимателно и прецизно с нашите пратки. Когато времето за транспортиране ще бъде по- продължително, използваме най-съвременните опаковки с контролирана температура. Кръвта от пъпната връв на детето Ви просто няма как да попадне в по-добри ръце.

Предлагаме най-много услуги

В Cells4Life предлагаме най-пълната гама от услуги за стволови клетки от пъпна връв в света – предоставяйки Ви избор от: цялата кръв от пъпната връв; намален обем; тъкан от пъпна връв и застраховане на стволови клетки. Това позволява на Вашето дете да се възползва от всички терапевтични възможности, които предлагат стволовите клетки.

Водеща световна технология

Ако търсите финансово по-достъпен вариант, по-добра от нашата услуга Cells по отношение на възстановяването на клетките, е единствено CellsPlus. Cells използва устройството AXP, което е уникално за Cells4Life и NHS в Обединеното кралство и е най-популярната система за обработкана стволови клетки в Северна Америка.

Гарантирано възстановяване

Cells4Life начислява такса “ол инклузив” за куриер, обработка и съхранение през първата година. Въпреки това, ако жизнеспособността на Вашата проба е под 70%, ще Ви бъде даден избор дали искате да я съхраните или унищожите. Ако решите да я унищожите, таксата “ол инклузив” ще Ви бъде възстановена. Ще трябва да заплатите единствено за обработката на висококачествена проба.

Застраховка за непрекъснатост на бизнеса

За да се гарантира постоянно качество и безопасност за пробите на Вашето дете, Cells4Life отделя достатъчно средства в гаранционна сметка, за да покрие продължителността на съхранението им за няколко години при евентуален корпоративен фалит. Този процес се покрива от посредничеството на Lloyd’s of London и по споразумение с отделен лицензиран от HTA обект.

ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ВЪВЕЖДАЩ НАБОР ОТ ДОКУМЕНТИ

не съм бременна

ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.