fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

🐣🌷 Великден идва! 🌷🐣

Екипът на Cellgenetics и Cells4Life иска да ви благодари от сърце за доверието и за това, че избрахте нас, за да осигурим заедно спокойствие и сигурност за вас и цялото ви семейство. 

Месец май е изпълнен с много слънце, празници и свободно време, което да споделяме с най-близките си хора. 

По повод предстоящите празници и поради огромния интерес от страна на бъдещите майки към съхранението на стволови клеткиамнион и плацента в Cells4Life, решихме да зарадваме онези от вас, които са в трепетно очакване на своето бебе с допълнителни отстъпки от 1000 до 3800 лв., валидни до 26.05. 2024 година. 

Инвестицията в бъдещето на детето Ви е на един клик разстояние. 

Свържете се с нас до 26 май 2024 г. на един от посочените мейли за повече информация или запазване на час за безплатна консултация: 

За нас ще бъде чест и привилегия заедно да осигурим застраховката в бъдещето на Вашето бебе. 

От сърце искаме да Ви благодарим за доверието и да Ви пожелаем весело посрещане на Великден и на всяко ново начало, което Ви предстои!  


С благодарност,
Екипът на Cells4Life и CellGenetics  

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.