fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

В Cells4Life, ние винаги търсим начини да ви държим в крак с всичко в бързо развиващия се свят на технологиите за стволови клетки. Знаем, че като бъдещи родители, вие желаете да знаете как работи. И дали може да работи за вашето семейство.

Само си представете: по-дълъг, потенциално по-здравословен живот за вашите неродени деца, който не би бил възможен само преди едно поколение.

Искаме да разполагате с информацията, от която се нуждаете, за да започнете да взимате информирани решения. И така дас е върнем към основното: какво точно е съхранението на стволови клетки (или съхранението на кръв от плацентата?) И защо съхранението на стволови клетки е добра идея?

Бъдещето изглежда светло

Точно както антибиотиците направиха революция в медицината през миналия век, така и новото хилядолетие със сигурност ни даде едно от най-жизнеутвърждаващите разработки някога: начин за събиране на стволови клетки за високоефективна, регенеративна медицина.

С други думи, начин, по който човешките клетки, органи или тъкани могат да бъдат заменени или възстановени – или дори да започнат да функционират правилно за първи път.

Стволови клетки и съхранението на стволови клетки: как работи

С две думи, когато се раждат бебета, кръвта в пъпната връв е богата на стволови клетки. Това са уникални клетки, които при правилните химически или генетични сигнали могат да продължат да образуват по-специализирани клетки с различни форми, размери и функции.

След още няколко цикъла на разделяне, те могат да станат още по-специализирани, със свойства, които учените могат да използват за лечение на основните здравословни проблеми. Сърдечни заболявания, например. Наранявания на гръбначния мозък. деменция. Дори рак. Твърде много, за да изброим тук.

Бебетата имат много стволови клетки, както можете да си представите. Като градивни елементи, те са от съществено значение за естествения растеж и възстановяване на тялото. Когато остареем, ние губим тези клетки. Или по-скоро имаме по-малко от тях в сравнение с другите клетки в тялото ни. Следователно има смисъл да ги съхранявате, когато са в най-голямо количество. Което е: скоро след раждането. Ако се замислите, кръвта от пъпната връв на вашето бебе може дори да спаси живота му (или живота на техните братя и сестри) през следващите години.

Какво е съхранение на стволови клетки?

Много просто, съхранението на стволови клетки е събирането и криогенното съхранение (ултра ниски температури) на стволови клетки на новородено бебе от кръв и тъкан от пъпната връв. В бъдеще учените могат да ги използват в клетъчно лечение или в клинични изпитвания. Процесът на събиране е ненатрапчив – в края на краищата вие току-що сте родили! Освен това е безболезнено и напълно безопасно.

И така, ние предлагаме 24/7, 365 дни в годината услуга за вашето спокойствие. Ще имате свой собствен комплект за събиране и ние ще ви назначим флеботомист (специалист, който взема и събира кръв). Всичко ще бъде организирано в деня на раждане!

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.