fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Нашите серии за най-голямото приключение в живота на всяка жена – 9-те месеца бременност, приключват тази седмица с поглед към финалната права или последните три месеца.

Последният етап на вашата бременност и изпълнен с много вълнения и, да си го кажем честно, с мъничко притеснение за самото раждане:) Това е периодът, през който плодът не само ще качи най-много килограми, но и много от органите му ще се доразвият и нараснат. Това е ключов момент в развитието на белите дробове, които бързо се приготвят за живота във външния свят. Качването на килограми от бебето през трети триместър, няма как да не се отрази и на вас, а тежката присъда на кантара, за която е добре да се подготвите психически е – 500гр. на седмица и това е съвсем в реда на нещата. За ваше успокоение, много от тези килограми ще са просто околоплодните води и вашето растящо съкровище:)

Някои от несгодите на първото тримесечие ще се завърнат с пълна сила и то дори по-силно изразени. На първо място това е умората! Почивайте често и пълноценно, ако имате възможност, но не се лишавайте от движение. Нормално е да се появи и леко задъхване, тъй като бебето притиска гръдният ви кош. Един от най-неприятните и често срещани гости през третото тримесечие, са киселините. Чаша мляко, както и газирана вода често повлияват добре киселините. Ако това не помогне, вашият лекар или акушерка ще ви препоръчат нещо подходящо, за да ви предложат известно облекчение.

Недостигът на въздух и киселините трябва да започнат да отшумяват, след като бебето „падне” в таза ви, вълнуващ знак, че се готви да се роди.

Тъй като терминът наближава, за ваше спокойствие е желателно да приготвите багажа, който ще ви е необходим за прием в родилното отделение. Тук е момента да вземете и комплекта за събиране на кръв от пъпната връв. Флеботомистът ще се нуждае от това, за да вземе пробата от кръвта от пъпната връв на бебето.

След раждането на бебето, вече можете спокойно да се насладите на тези дълго бленувани, първи мигове с вашето дете . След това плацентата се взема, така че да може да се вземе кръв и тъкан от пъпната връв на бебето. Това е напълно безболезнено и безопасно, без никакъв медицински риск за вас или вашето бебе.

След като кръвта от пъпната връв е взета и пробата бъде изпратена в нашата денонощна лаборатория, екипът от първокласни специалисти ще я обработи. Благодарение на нашият дългогодишен опит, ние сме скъсили максимално времето за обработка, с което ви гарантираме, че кръвта от пъпната връв, на бебето ви, е с най- доброто качество.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.