fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Кой се „възползва“ от банкирането и капсулирането на плацентата?

Банкиране на плацента

Банкирането на плацентата Ви може да защити Вашето здраве, здравето на бебето, както и на други членове на семейството. Това е така, защото клетките на плацентата могат да се използват за алогенни терапии. От съществено значение е, че околоплодната мембрана е неимуногенна, така че могат да се използва от братя, сестри и други членове на семейството без риск от отхвърляне. Конкретно братята и сестрите имат 25% шанс да покажат перфектно съвпадение и 75% шанс да бъдат частично съвпадение, осигурявайки дългосрочни ползи за здравето на цялото семейство.

Капсулиране на плацентата

Капсулите плацента могат да се приемат само от майката. Тоест тя е ключовият човек, който се възползва от капсулирането на плацентата. Много майки, включително Ким и Къртни Кардашиян и Колин Рууни, споделят, че хапчетата от плацента наистина са повлияли за укрепването на връзката майка-бебе, както и за преодоляване на постродилната депресия. Капсулацията на плацентата изглежда не носи много рискове, ако хапчетата се консумират от майката. Въпреки това, ако се консумира от някой друг, има голям риск от заразяване с болести, предавани по кръвен път.

С кои родилни планове са съвместими.

Банкиране на плацента
Банкирането на плацентата е съвместимо с почти всички родилни планове, включително отложеното клампиране на пъпната връв, оптимално клампиране и цезарово сечение. Методът за събиране е същият както при банкирането на кръв и тъкан от пъпната връв и дори използва един и същ комплект за събиране, което го прави лесно съвместим към всеки план за раждане на майката.

Капсулиране на плацентата

Капсулирането на плацента също е съвместимо с почти всички планове за раждане, включително отложеното клампиране на пъпната връв, както и с банкиране на кръв и тъкан от пъпната връв, тъй като събирането на стволовите клетки се извършва преди събирането на плацентата за капсулиране. Въпреки това банкирането на плацентата не е съвместимо с капсулирането на плацентата и майките ще трябва да изберат между двете възможности.

И така, банкиране на плацента или капсулиране на плацента?

В крайна сметка изборът зависи изцяло от Вас и от това кое смятате за най-добро за Вас и Вашето бебе. Ако изберете да капсулирате плацентата си, но все пак държите да съхраните стволовите клетки на вашето бебе, можете да изберете да съхранявате кръв и тъкан от пъпната връв, така че семейството Ви да има достъп до лечения със стволови клетки в бъдеще.

Ако решите да съхраните плацентата си, Cells4Life е единствената банка за стволови клетки във Великобритания, която предлага банкиране на плацента. Ние ви даваме избор да съхранявате плацентарните си клетки, амнион или и двете, самостоятелно, или успоредно със банкиране на кръв и тъкан от пъпната връв.

Насреща сме да отговорим на всичките Ви въпроси.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.