fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Стволовите клетки в кръвта от пъпната връв на вашето бебе са най-мощните, които някога ще има. С банкиране на кръв от пъпна връв, можете да събирате тези мощни клетки от пъпната връв и плацентата и да ги съхранявате за използване в терапии със стволови клетки; това гарантира, че вашето бебе ще се възползва от бъдещето на медицината. Ето няколко предимства на банкирането на кръв от пъпна връв:

Безопасна и лесна процедура

Съхраняването на кръв от пъпна връв е напълно безрисково, неинвазивно, но може да защити вашето бебе до края на живота му. Процедурата се провежда в друга стая след третия етап на раждането, така че не се отразява на плана ви за раждане.

Клетъчна терапия за диабет

Имаше десетилетни усилия за разработване на лечение за диабет. Vertex, глобалната биотехнологична компания, видя, че първият им пациент, на който е приложена клетъчна терапия, вече не се нуждае от инсулинови инжекции.

Пациентът забеляза спад в нивата на кръвната захар, много по-значителен, отколкото лекарите могат да постигнат с най-добрите съвременни технологии за лечение. Първоначално разработена в лабораторията на биолога от Харвард Дъг Мелтън, терапията включва производство на синтетични островни клетки и инжектирането им на пациент. Тези клетки, които са върху панкреаса и произвеждат инсулин, се унищожават от имунната система на пациенти с диабет тип 1, причинявайки заболяването.

Изследователите са мечтали от години за алтернатива, отгледана в лабораторията, която би била по-ефективна и значително по-мащабируема, но повечето усилия досега са се провалили. (EndPoints News) Това отново е завладяващ пробив за клетъчната терапия.

Терапия с кръв от пъпна връв за COVID-19

Последните проучвания показват, че мезенхимните стволови клетки, извлечени от пъпна връв, имат значително въздействие при пациенти с COVID-19 с остър респираторен дистрес синдром, намалявайки увреждането на белите дробове.

Пациентите с COVID-19, развиващи синдром на остър респираторен дистрес, в момента получават кислородна терапия с голям поток, интензивни грижи и често механична вентилация. Ленг и сътрудниците работят върху проучвания, които предоставят първото доказателство за обещаваща терапия със стволови клетки, извлечени от пъпна връв, за спасяване на живота на пациенти с COVID-19, развиващи тежки усложнения, и са довели до началото на много клинични изпитвания.

Всички тези проучвания показват фантастичната работа, която клетките на пъпната кръв могат да свършат и живота, който могат да спасят сега и в бъдеще. Кръвта от пъпната връв на вашето бебе може да бъде ключът, а съхраняването на стволовите клетки на вашето бебе гарантира, че те са готови и чакат перфектното си генетично съвпадение. Такъв, който би могъл да осигури достъп до всички тези лечения със стволови клетки и други, който никога няма да бъде отхвърлен. (Доклад за регенеративна медицина на NPJ)

Свържете се днес със Cells4Life, ако се интересувате да повлияете на бъдещото здраве на вашето дете и може би на много други.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.