fbpx
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: 0700 175 78
Select Page

Съхранението на стволови клетки може да е услуга, за която вече знаете много, или може би тепърва започвате своето пътешествие за откриване на фактите. Ако вече сте направили своето проучване, може да се притеснявате, че това, което сте чели, може да е изпълнено с погрешни схващания.

Тук разглеждаме и се надяваме да коригираме някои често срещани погрешни схващания:

Погрешно схващане 1: Съхранението на стволови клетки е инвазивно

Точно в началото на нашия списък е може би най-често срещаното погрешно схващане: че съхранението на стволови клетки е инвазивно. Разбира се, ако имате достъп до стволови клетки от костен мозък или мастна тъкан (мазнина), това е така, но едно от основните предимства на събирането на стволови клетки на вашето бебе при раждането е, че това е напълно неинвазивен, безболезнен и безрисков процес .

Стволовите клетки на вашето бебе се събират, непосредствено след раждането, след като пъпната връв е била притисната и прерязана. Събирането на стволови клетки обикновено се извършва в отделна стая, така че вероятно дори няма да забележите, че те се събират.

Съхранението на стволови клетки също е напълно съвместимо със забавено и оптимално притискане на пъпната връв, така че ако имате това в плана си за раждане, можете да продължите с него.

Погрешно схващане 2: Леченията, които използват стволови клетки на вашето бебе, са експериментални

Въпреки че в момента има над 5000 клинични проучвания, изследващи използването на стволови клетки за лечение на огромен набор от състояния, съхранените стволови клетки от пъпната връв също са стандарт за лечение в медицината от 80-те години на миналия век.

Над 80 състояния, за лечение на които рутинно се използват стволови клетки от пъпна връв, включват анемия, левкемия, лимфом и невробластом. Очаква се този списък само да се разраства, тъй като все по-голям брой терапии със стволови клетки преминават към клинични изпитвания и от клинични изпитвания към стандартни грижи.

Погрешно схващане 3: Съхраняването на стволови клетки на вашето бебе няма да помогне на други членове на семейството

Стволовите клетки на вашето бебе са по-мощни, отколкото си мислите.

Разбира се, те ще отговарят на 100% на вашето бебе, което означава, че са готови и чакат, когато има нужда от тях. Но също така е гарантирано, че съвпадат с майка и татко, а съхраняването на стволовите клетки на вашето бебе също гарантира 75% шанс за съвпадение с всички братя и сестри, които може да има.

Погрешно схващане 4: Всички банки за съхранение на стволови клетки предоставят една и съща услуга

Въпреки че е вярно, повечето банки предлагат услуги за кръв и тъкани от пъпна връв. Трябва да разберете повече за тях, тъй като технологията, която използват, варира значително и може да има огромна разлика в това как стволовите клетки на вашето бебе могат да бъдат използвани в бъдеще. Това е особено вярно, когато става дума за технологии за обработка на кръв от пъпна връв, някои от които могат да загубят до 80 или 90% от стволовите клетки в кръвната проба на вашето бебе до момента на терапията. Броят на клетките е от решаващо значение, тъй като определя както размера и теглото на пациента, за лечение на който може да се използва дадена проба, така и броя на терапиите, за които може да се използва една проба – колкото повече стволови клетки се задържат в пробата на вашето бебе, толкова по-добре .

Ние разработихме CellsPlus, нашия първокласен метод за обработка на кръв от пъпна връв, за да доставяме 2,2 до 3 пъти повече стволови клетки в точката на лечение (след като пробата от стволови клетки на вашето бебе е обработена, съхранена и размразена) в сравнение с други методи за обработка на кръв от пъпна връв, налични в момента в Обединеното кралство. . Както е обяснено по-горе, това може да е критично за използваемостта на стволовите клетки на вашето бебе.

Ние сме и единствената банка за кръв от пъпна връв в Обединеното кралство, която ви позволява да съхранявате клетки от плацентата и амниона на вашето бебе.

За да научите повече за съхраняването на стволовите клетки на вашето бебе с Cells4Life, заявете вашия БЕЗПЛАТЕН информационен пакет.

    function loadRetarget39143(){ var scr = document.createElement("script"); scr.setAttribute("async", "true"); scr.type = "text/javascript"; scr.src = "//" + "bg.search.etargetnet.com/j/?h=310259ba822fe35d"; ((document.getElementsByTagName("head") || [null])[0] || document.getElementsByTagName("script")[0].parentNode).appendChild(scr); }
    Заявете своя въвеждащ набор от документи

    не съм бременна

    ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ

    За целите на заявката и за да имаме възможност за обратна връзка с Вас, са необходими личните Ви данни, изписани по-долу в полетата. Уверяваме Ви, че същите ще бъдат използвани единствено за целите на запитването и сме предприели всички необходими мерки за защита от загуба или злоупотреба с тях.